文字的鏡子-最新學習荷語課程 De spiegel van het schrift-Een leergang Nederlands voor Chineestaligen (Incl.2 CD's)

€ 49,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Gratis verzenden voor bestellingen binnen Nederland.

50% verzendkosten voor België. De verzendkosten worden met u verrekend na het plaatsen van de bestelling.

寄往荷蘭國內免收郵費,寄往比利時收取五折郵費,在收到閣下訂單後於發票上扣除。

Drs. Mariska Stevens
ISBN: 978-90-72179-25-8
Ming Ya Books Co.
282 pag. paperback 17 x 24 cm

文字的鏡子是為華語學員編寫的荷語課程,用中文解釋荷語的文法,發音和拼寫,作者盡量避免採用複雜的詞彙來解釋,同時在課程中對於中荷文法的顯著分別亦有詳盡說明。

書本內備有大量練習題供學員獨立練習,課程包括兩張聽力CD。

學員從第一張CD學習荷語的發音和拼寫,第二張CD錄有書本後半部的詞匯。

學員可按照第二張CD練習詞匯的發音,實用的課程使到學習荷語通行無阻。

"De spiegel van het schrift" is een leergang Nederlands voor Chineestalige cursisten. In de leergang worden de Nederlandse grammatica, uitspraak en spelling in het Chinees uitgelegd. In de beschrijving van de Nederlandse grammatica heeft de auteur zo veel mogelijk het gebruik van ingewikkelde terminologie vermeden. Hierdoor is de leergang ook geschikt voor mensen die geen uitgebreide grammaticale kennis hebben.
In de leergang wordt ook uitgelegd welke specifieke verschillen bestaan tussen de Chinese en de Nederlandse grammatica. Het boek bevat voorts een uitgebreid systeem van oefeningen waarmee de cursist zelfstandig kan werken. De grote hoeveelheid oefeningen maken voor de cursist een gedegen aanpak mogelijk en beslaan tevens een uitgebreide woordenschat.
Bij de leergang zitten twee audio cd's. Met cd 1 leren de cursisten de uitspraak en de spelling van de Nederlandse taal.. Op de tweede cd staan drie Nederlandse woordenlijsten, die achterin het boek zijn vermeld. De eerste woordenlijst bevat de voornaamste scheidbare werkwoorden. De tweede woorden lijst bevat gewone werkwoorden. De derde woordenlijst bevat de algemene woordenlijst.
Cursisten kunnen met deze tweede cd zowel hun uitspraak als hun woordenschat oefenen. De leergang maakt een praktische aanpak in het leren van de Nederlandse taal toegankelijk.