Jouw Chinese horoscoop voor elk jaar

€ 16,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 14 dag(en)

Beschrijving

Neil Somerville
ISBN: 978-90-453-2246-9
BBNC Uitgevers
420 pag. paperback 14 x 21 cm

'Jouw Chinese horoscoop voor elk jaar' bevat alles wat je moet weten over de twaalf tekens van de dierenriem, plus een uitleg van de vijf elementen - metaal, water, hout, vuur en aarde. Dit dikke boek geeft je inzicht in elk teken van de dierenriem en geeft je tips om het meest uit je eigen teken te halen. Elk teken heeft een apart gedeelte in het boek met uitgebreide beschrijvingen en laat zien hoe dat in verhouding staat met de andere tekens. Het belangrijkste gedeelte van het boek laat voor elk Chinees jaar de belangrijkste vooruitzichten voor elk teken zien en leert je hoe je het meest uit het jaar kunt halen, wat de beste en slechtste dagen zijn en welke valkuilen je moet
vermijden. Het geeft aan welk dier bij jouw geboortejaar hoort en geeft individuele voorspellingen over liefde, geluk en succes.

Neil Somerville schreef jarenlang Jouw Chinese horoscoop, en dit boek borduurt verder op zijn expertise. Het voordeel van dit boek is dat het voor eeuwig meekan.
Neil Somerville wordt beschouwd als een van de belangrijkste westerse schrijvers van Chinese horoscopen. Hij interesseert zich al lange tijd voor oosterse vormen van voorspelling en is ervan overtuigd dat we van de oosterse wijsheid veel kunnen leren. Zijn Jouw Chinese horoscoop, waarvan jarenlang elk jaar een nieuwe editie is verschenen, geniet al jarenlang internationale faam.